Screenshot 2014-06-18 16.30.26

Lolinn Music Management är grundat och drivs av Linda Tillman, en musikälskande mamma med analytisk ådra och dansanta fötter.

Redan som liten hade Linda ett stort intresse för musik. Hon skrev sin första egna låt som sjuåring och uppväxten bestod av sång, dans och fiolspelande. Förutom musikintresset rådde det ingen tvekan om att matematik var favoritämnet i skolan. Den kniviga situationen då det skulle väljas mellan musikutbildning på folkhögskola och universitetsutbildning i matematisk statistik, fick utgången att universitetsstudierna vann. Musiken blev dock inte bortglömd utan diverse musicerande och dans förgyllde fritiden till max!

Universitetsstudierna i kombination med hårt arbete och engagemang har givit Linda en gedigen karriär inom såväl ledarskap och strategisk planering som affärsanalys. En kompletterande utbildning i music business på SAE Institute tillsammans med den musikaliska bakgrunden gör att Linda har en unik kombination av kompetenser för att nu erbjuda tjänster inom music management.